Zakelijk bestellen bij 2Hills Ecommerce

Ook als zakelijke klant ben je bij de winkels van 2Hills Ecommerce aan het juiste adres. Wij bieden tal van mogelijkheden om het bestellen sneller en gemakkelijker te laten verlopen. Veel van onze producten zijn bij uitstek geschikt voor de zakelijke gebruiker. Voor gebruik op kantoor, onderweg of voor op de werkplaats, Wij hebben voor vrijwel iedere werkplek een passende oplossing met uiteenlopende producten.

Bent u een zakelijke gebruiker en geïnteresseerd in één van de producten uit ons assortiment dan kunt u bij ons als zakelijke klant uw bestelling plaatsen. Zakelijk bestellen heeft bij ons de volgende voordelen:Korting

Korting bij grotere aantallen

Wanneer u grotere aantallen tegelijkertijd wilt bestellen gelden in veel gevallen interessantere prijzen. Al vanaf 5 stuks is het bij ons mogelijk om een speciale prijs te ontvangen. Neem gerust contact met ons op en ontvang een aanbieding op maat. Wij helpen u graag verder.
Op rekening

Levering op rekening

Een ander groot voordeel voor de zakelijke klant is het kopen op rekening. De bestelling mag in dat geval na de levering van de producten worden betaald. Bij ons geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Nadat de producten besteld zijn, ontvangt u van ons een digitale factuur voor uw eigen administratie. De bestelde producten zullen op basis van beschikbaarheid zo snel mogelijk worden verstuurd.
Maatwerk

Maatwerk

Ook voor projecten op maat ben je bij 2Hills Ecommerce aan het juiste adres. Onze deskundige mederkers adviseren graag over de invulling van projecten of de uitrol van laptoptassen of iPad/iPhone hoesjes onder medewerkers van uw bedrijf. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.