Welkom bij 2Hills Ecommerce

2Hills Ecommerce is de overkoepelende organisatie van drie webshops waarbij de klant voortdurend centraal staat. Elke webshop heeft zijn eigen specialisatie en richt zich daarmee op een specifieke doelgroep. Het productassortiment wordt continu up-to-date gehouden en bestaat uit enkel a-merken zodat kwaliteit kan worden gegarandeerd.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij staan tijdens onze openingstijden voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.


service

Ruime openingstijden

Eigen magazijn

Niet goed geld terug

98% van onze klanten beveelt ons aan

Voor 19.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Verzending vanuit ons eigen magazijn

30 dagen niet goed geld terug garantie

Tevreden klanten zijn erg belangrijk voor ons. Uit honderden onafhankelijke reviews is dan ook gebleken dat 98% van onze klanten onze webshops aanbeveelt.

Het liefst heb je je bestelling natuurlijk dezelfde dag al in huis. Wanneer je voor 19.00 bestelt, hoef je gelukkig maar één dag te wachten.

In tegenstelling tot veel andere webshops versturen wij alles vanuit ons eigen magazijn. Zo weet je zeker dat een product ook echt op voorraad is.

Omdat je een product ook in het echt wilt zien en voelen hanteren wij een zichttermijn van 30 dagen. Bevalt het niet dan stuur je je bestelling gewoon retour.